AKTUELNO

Nije bilo lako, rekao je novinarima lider Srpske napredne stranke Aleksandar Vučić o sastanku sa poslanicima Srpske napredne stranke, koji je završen nešto pre 11 časova u sedištu te stranke.

Predsednik Vučić je napuštajući sednicu kratko rekao novinarima da će se medijima obratiti potpredsednica stranke Marija Obradović. "Nije bilo lako. Govoriće o svemu Marija Obradović", rekao je Vučić.

Na pitanje novinara da prokomentariše to što Socijalistička partija Srbije "traži" četiri plus jedno mesto u Vladi Srbije, Vučić je rekao: "Verujem da će sve biti u redu".

Inače, sastanak u sedištu Srpske napredne stranke počeo je nešto posle 9 sati počeo je sastanak predsednika Srbije i lidera naprednjaka Aleksandra Vučića sa poslanicima te stranke o izboru nove vlade i podršci Ani Brnabić za premijera. Sastanak je zatvoren za javnost. Aleksandar Vučić je prilikom dolaska u centralu na pitanje da li očekuje podršku, lider SNS-a je rekao "Naravno."

Foto: Pink.rs

U sedištu stranke već je i predsednica skupštine Maja Gojković, koja je takođe rekla da očekuje apsolutnu podršku izboru Ane Brnabić.

Foto: Tanjug

Na sastanak su došli i šef poslaničke grupe Aleksandar Martinović i njegov zamenik Vladimir Orlić.

Došla je i potpredsednica stranke i poslanica Marija Obradović koja je novinarima samo kratko rekla: "Očekujem snažnu podršku" i dodala da ona podržava izbor Ane Brnabić za novog premijera Srbije.

Foto: Pink.rs

Poslanik Marijan Rističević je takođe u kratkom obraćanju novinarima rekao da je već glasao za Anu Brnacbić kao člana vlade, te da će glasati i sad.

Foto: Tanjug

Samostalana poslanica Dubravka Filipovski koja je takođe pozvana da prisustvuje ovom sastanku rekla je da daje snažnu podršku predlogu Aleksndra Vučcića da poveri mandat i da očekuje da jedinstvo bude iskazano i danas.

#Aleksandar Vučić

#Dogovor

#Poslanik

'