AKTUELNO

Potpredsednik Glavnog odbora Srpske napredne stranke Milenko Jovanov kaže da je Dragan Đilas je sve nervozniji i svoju nervozu i bes sve češće pokazuje javno, a za to postoje tri razloga.

- Prvi razlog je taj što je razotkriveno kako se obogatio i kako je postao milioner nakon samo nekoliko godina na vlasti, ali i kako su pare iznošene iz Srbije i sakrivane na računima od Mauricijusa i Hong Konga, do Moldavije i Bosne i Hercegovine i što je došlo vreme da se za to odgovara - navodi Jovanović.

Prema njegovim rečima, drugi je razlog što je njegov biznis sa Šolakom u ozbiljnoj krizi. Gube korisnike u svim državama u kojima rade, prihodi se smanjuju, dugovi povećavaju i pitanje je samo kada će taj balon da pukne.

I treći razlog je taj što se približavaju izbori i novo suočavanje Đilasa sa građanima koje godinama laže da Vučić samo što nije pao i da on, a ne Vučić, ima podršku građana, iako mu sve stranke kojima upravlja u zbiru imaju i više nego jadan rejting, istakao je Jovanović.

- Budući da nijedan razlog svog besa i nervoze nije u stanju da reši svojim genijalnim mašinskim mozgom, a izgleda da ni terapije za kontrolu i obuzdavanje besa ne pomažu, Đilas vređa, laže, izmišlja, preti... To mu, međutim, neće rešiti nijedan od navedenih problema, a posebno ga neće izuzeti od odgovornosti za sve što je radio - dodao je Jovanović.

#Milenko Jovanov