AKTUELNO

Danilo Vučić nije vlasnik Rada i nema nikakve veze sa Južnom tribinom na stadionu Partizana. To je domaćim novinarima u Pragu poručio predsednik Srbije Aleksandar Vučić, reagujući na nedavne tvrdnje Vladimira Vuletića, bivšeg potpredsednika Partizana.

- Čovek koji je pobegao sa detektora laži da bi se utvrdilo da li je pedofil ili nije, saopštio je da je moj sin Danilo vlasnik Rada i kako hoće da se meša u Partizanovu tribinu. On čak ni ne navija za Partizan, niti ga interesuje taj klub, a ne da nije vlasnik Rada, ja ne znam ni da li postoji vlasnik - poručio je prvi čovek države našim novinarima u prestonici Češke.

Foto: Instagram.com/buducnostsrbijeav

Vučić se osvrnuo na nedavne izjave Vuletića, koji je za Đilasove medije istakao da je vrlo blizu istine da je "Danilo Vučić postao vlasnik FK Rad, kao i da pokušava da preuzme uporište najvatrenijih pristalica u Humskoj, što bi najviše odgovaralo njegovom ocu".

Takođe, Vuletić je poručio da ukoliko Vučić želi da se obračuna sa mafijom u fudbalu, mora da se bori sa samim sobom. Na te izjave bivšeg funkcionera Partizana, osvrnuo se i Darko Glišić, predsednik izvršnog odbora SNS, koji je rekao da je povezanost Danila Vučića sa banjičkim superligašem "gnusna laž i da mu se tako samo crta meta na čelo jer je sin predsednika države".

Foto: TV Pink Printscreen

Vučić je, inače, iz Praga poručio i da je ponosan da u prethodnih pet meseci nemamo nijedno mafijaško ubistvo u prestonici.

- Beograd je bio najmirniji grad, ako ne u svetu, onda u Evropi. Potrebne su nam sigurne ulice svih naših gradova - rekao je Vučić.