AKTUELNO

Vladimir Orlić, član Predsedništva Srpske napredne stranke, rekao je da "žuti tajkun Dragan Đilas, koji prema svedočenjima sopstvenih saradnika lično stoji iza opskurnog portala što trenutno predvodi monstruoznu kampanju sa ciljem da se ugrozi život Danila Vučića, priznao je da se sveo na ulogu - megafona kriminalaca i krvoloka."

- To sledi iz poslednjeg teksta đilasovskog portala Direktno (medija?), koji priznaje da su svoju poslednju paklenu rabotu konstruisali po scenariju čiji je pisac Veljko Belivuk - rekao je Orlić i dodao:

- Dobro je da su priznali: i ko su, i šta su i sa kim su - jedno, u obračunu poštene Srbije sa najgorim kriminalcima, narko dilerima, okorelim ubicama i svirepim zločincima najgore vrste. Dok poštenu Srbiju predvodi Aleksandar Vučić, na drugoj strani tog fronta našli su se u zajedničkom zagrljaju, nalik onom koji je dokumentovan na fotografiji Dragana Đilasa sa pripadnikom zemunskog klana, svi bednici koji su spremni da na Vučića jurišaju i preko leševa dece.

Prema njegovim rečima, dobro je da su priznali, mada nije bilo neophodno.

- Jer Srbija odavno zna ko su i na šta su spremni, u svom zverskom pohodu na još para i još vlasti. Srebroljublje tajkuna, kao i njihovih poslušnika u paklenom naumu, osvedočenih egzekutora i raspomamljenih falangi u odstrelu svih koji ne misle isto kao oni, svih koje smatraju ličnim neprijateljima i preprekom na putu za novu pljačku naroda i pustošenje države - dobro je poznato celoj Srbiji. I zato ih ona iskreno prezire, jasnio i snažno. Onako jasno i onako snažno kako danas stoji uz svog predsednika i njegovu porodicu, ne dopuštajući zverima da ih pretvore u mete. Ne plaši se Srbija ni velikih gazda, ni njihovih scenarista, ni njihovih ešalona mraka. Jasno im poručuje: nećete vi više ničijoj deci da oduzimate čak i pravo na život, bando bezobzirna, tajkunska i lopovska. To narod neće da vam dozvoli. Nikada više - ističe Orlić.

#Dragan Đilas

#Vladimir Orlić