AKTUELNO

Biserka Jakovljević, majka maloletne devojke koju je danas na konferenciji za novinare spominjala Marinika Tepić, poručila je Đilasovoj saradnici da prekine da je uznemirava njenu porodicu.

Jakovljević je navela da je laž je da je telefon njen i da telefon pripada osobi koja je u kampanji radila za jednu opozicionu grupaciju i koja je pokušala da uceni Biserku.

Moje dete je već doživelo najgoru vrstu vršnjačkog i sajber nasilja i molim je da prekine sa tim. Već sam bila ucenjivana vipše puta od strane političkih protivnika iz opozcije određenim prepiskama koje je moje maloletno dete imalo sa drugim maloletnim licem i to sam prijavila policiji i osoba je bila pritvorena. Molim vas da prekinete da uznemiravate moju porodicu i vršite nasilje nad mojim detetom - navela je Jakovljević.

Ona je kazala da je mnogi kritikuju jer je "izašla u javnost".

- Mene niko ne može da ucenjuje, ja ću policiji podneti dokaze. Telefon nije bio moj, on pripada opozicionoj političkoj partiji. Te slike se nalaze u tom telefonu sa kojim je htela da me ucenjuje. Ovo je samo način da se omalovažim i diskreditujem ja kao osoba - istakla je Jakovljević.

Zamolila je Mariniku Tepić da ostavi na miru njenu porodicu i da prestane da laže i da je zloupotrebljava za sticanje jeftinih političkih poena.

Video: Privatna arhiva

#Biserka Jakovljević

#Marinika Tepić