AKTUELNO

Direktorka Centra za socijalni rad grada Jagodine Biserka Jakovljević rekla je da je Marinika Tepić, žena kojoj ništa nije sveto.

- Prvo je rekla da su sve žene zaposlene u javnom sektoru u Jagodini lakog morala i tako nas sve najteže uvredila. Sada je na konferenciji za novinare iskoristila moju privatnu situaciju gde mi je jedna žena iz opozicione grupe građana pretila da će na društvene mreže postaviti neprikladne slike moje maloletne ćerke. Odmah sam to prijavila policiji, koja je odmah obavestila Tužilaštvo za visoko tehnološki kriminal, koje je odmah reagovalo, tu ženu pritvorilo a njen telefon oduzelo - rekla je Jakovljević i dodala:

- Ta zla žena, Marinika Tepić, taj podmukli lažov iskoristila je danas moj privatni problem i moju ličnu situaciju sa tom ženom da bi nastavila svoj politički linč prema Draganu Markoviću Palmi. Ta žena čiji je telefon oduzet nije Palmina saradnica, već je na izborima bila u opozicionoj grupi građana tako da je to još jedna u nizu laži da je telefon u vlasništvu najbliže Palmine saradnice.

- Marinika Tepić koja se predstavlja kao borac protiv pedofilije danas je zloupotrebila upravo moju maloletnu ćerku u političke svrhe a da ni jednog trenutka nije pomislila na to kako će se iznošenje u javnost te situacije odraziti na moje dete.
Marinika Tepić je žena koja bi i po mrtvima gazila samo da dođe do svog cilja. SRAM TE BILO ŽENO, NE LAŽI VIŠE GRAĐANE SRBIJE! - izjavila je Jakovljević.

#Biserka Jakovljević

#Dragan Marković Palma

#Marinika Tepić