AKTUELNO

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je da bi bila “naučna fantastika” da grupa uhapšenog Veljka Belivuka i Marka Miljkovića završi na slobodi.

"Mogu da vam otkrijem da su majci jednog od ubijenih slali slike masakriranog i osakaćenog sina. Da imate u vidu o kakvim je monstrumima reč", rekao je Vučić u intervjuu za Blic.

Predsednik Srbije je istakao da je grupa Belivuka i Miljkovića uhapšena u vreme vlasti njegove stranke i dodao da će uvek biti ljudi koji se bave najtežim krivičnim poslovima, posebno narkoticima.

Oba klana su uvezena iz Crne Gore, imaju svoje vođe. Jedan glavni među “kavčanima”, koji se ne krije, jeste (Radoje) Zvicer, “škaljarci” imaju svog. A svi imaju svog najvišeg šefa i svi su došli iz Crne Gore. Nije važno da li su lokalno ovde. Organizacija cela, pare, logistika, sve je iz Crne Gore", rekao je predsednik Srbije.

Aleksandar Vučić je naveo da je sa grupom Belivuka i Miljkovića trebalo ranije da se obračuna zbog njihove monstruoznosti, ali da je, kako kaže predsednik Srbije, zadovoljan da je s uspehom to urađeno.

"Ponosan sam na činjenicu da je Beograd danas jedan od najbezbednijih gradova u Evropi", poručio je predsednik Srbije.

Podsetimo, Veljko Belivuk, Marko Miljković i pripadnici njihove grupe uhapšeni su početkom februara zbog sumnje da su izvršili najteža krivična dela. Njima je nedavno ponovo produžen pritvor.

#Aleksandar Vučić