AKTUELNO

Jelena Milić, osnivač Centra za evroatlantske studije, kaže da joj je veoma zanimljiv datum koji je predložen za kraj dijaloga između Beograda i Prištine, a to je februar 2022. godine.

Milić ističe da se u aprilu sledeće godine u našoj zemlji održavaju predsednički izbori, kao i da je to slučaj u Francuskoj.

Foto: TV Vesti

Zanimljiv je u svakom slučaju taj datum. Mi znamo da su predsednički izbori u Srbiji zakazani za april 2022. godine i ono što je najčudnije, u isto vreme su zakazani i predsednički izbori u Francuskoj, tako da je taj predloženi datum vrlo zanimljiv - kaže Milić.

Non-pejper deluje kao anonimno pismo, zbog čega je Milić napravila paralelu i navela da je veliki ljubitelj stranih serija u kojima se 5 do 6 ljudi dogovori da svako za svakoga uradi neko krivično delo kako se nikada ne bi dokazalo ko je to zapravo učinio.

Foto: TV Vesti

Milić dodaje i da mnoge strane imaju interes, kao i da je ovaj dokument zanimljiv, ali i da su joj još zanimljivije stavke koje nisu na tom papiru.

Veliki sam ljubitelj serija iz Amerike i videla sam razne kombinacije gde se njih 5, 6 dogovori i svako uradi za drugog neko krivično delo, da niko nikoga ne može da provali, tako da zaista ne bih dalje spekulisala ko ga je i zašto pustio. Međutim, ono što u njemu ima je zanimljivo i kada je već tu, mislim da čak bi za društvo Srbije bilo dobro da se ključni akteri o njemu opredele. Mnoge strane mogu da imaju interes od objavljivanja ovog papira, on je zanimljiv i ima stvari koje treba komentarisati, ali meni su još zanimljivije stvari koje u njemu još nemaju - rekla je Milić za TV Vesti.

TV VESTI GLEDAJTE KOD SVIH KABLOVSKIH OPERATERA U REGIONU!

mts - 111 / 794, Supernova - 011, SBB - 023, EON - 023, Total TV - 037, SatTrakt - 011, Orion - 018, Pošta net - 110

Pratite "TV Vesti" i na društvenim mrežama: Instagram i Youtube!