AKTUELNO

Urednik političke rubrike u dnevnom listu ’’Informer’’ Milan Dobromirović rekao je da je taj list objavio službenu belešku iz novembra 2014. godine u kojoj je Iva Đilas dala izjavu da je njen, sada već bivši muž, napao njene roditelje.

On je naglasio da je Iva Đilas otišla u policiju i ispričala da je jedno veče Đilas bio ljut i da je došao i da je napao njenu mamu kao i da je svog tasta oborio na pod.

Foto: TV Pink Printscreen

- Iva je pozvala policiju, niko se nije pojavio, onda je posle 20 minuta opet pozvala policiju i opet se niko nije pojavio, da bi kuma koja je kasnije došla rekla da postoje jedna ili dvoje patrolnih kola koja se ’vrzmaju’ oko zgrade ali da niko nije došao u stan – ispričao je dobromirović za Pink.

Kako je naveo, one su kasnije otišle kod lekara i postoji medicinska dokumentacija o povredama njenog oca, otišli su i u PU Vračar prijavili su ceo slučaj i postoji službena beleška o tome, nju smo objavili – dodao je on i naglasio da se ništa nije desilo povodom tog slučaja, te da nije bilo nikakve istrage niti je Đilas pozvan na saslušanje.

Kako ocenjuje, da je bilo ko drugi to u Srbiji uradio, policija bi došla i privela bi ga, a pretpostavljam da bi dobio i policijsko zadržavanje od 48 sati.

- Ništa od toga se u ovom slučaju nije desilo, to je bilo 2014. godine, sada je 2021. godina.

- I sama Iva je rekla kada je Đilas napuštao stan rekao da pozovu policiju, što implicira da je zvao nekoga u policji ili u tužilaštvu, neku svoju vezu koja je mogla ceo slučaj da zataška – kaže on.

Predsednik opštine Obrenovac Miroslav Čučković rekao je da su jedina ’’satanizovana’’ porodica i deca su Vučićeva deca i to baš u Đilasovim medijima i poručio je da to treba uvek da se kaže.

Foto: TV Pink Printscreen

- Jeremić je juče izjavio da je najveća šansa opozicije da pobedi u Beogradu, ja sam ubeđen da s obzirom da je ostalo manje od godinu dana od izbora u Beogradu, da će Beograđani kao pristojni ljudi izabrati između nasilnika i lopova i onih koji grade Beograd nezaustavljivo, sigurno izabrati ove druge – naglašava Čučković.

- Mi ćemo dati sve od sebe da pokažemo pre svega građanima Beograda da li su zaista završene infrastrukturne stvari i da li su to konkretne stvari koje mogu zadobiti njihovo poverenje ili će se ponovo vratiti na vlast nasilnici i oni koji su trećinu gradskog budžeta izneli na Hong Kong ili Mauricijus – naglaiso je on.

#Milan Dobromirović

#Miroslav Čučković