AKTUELNO

Narodni poslanik i počasni predsednik Socijalističke partije Srbije Milutin Mrkonjić izjavio je večeras da se oseća izvanredno kada vidi koliko se radi i gradi u Srbiji.

Mrkonjić dodaje da je presrećan, kao i da se nikada nije radilo na obnovi države, kao što je to slučaj poslednjih godina. Kaže da obožava što aktuelna vlast ulaže u infrastrukturu, jer je to, kako je rekao, podloga za razvoj privrede.

Foto: TV Vesti

Izvanredno! Kada vidim koliko se radi i gradi u ovoj zemlji, ja sam presrećan. Uvek se sećam vremena i služim da malo ovoj deci otvaram vidike. Ponovo je otvorena još jedna deonica na obilaznici oko Beograda, prva polovina je otvorena u mom mandatu i vidim lepe slike. Gradi se mnogo i dobro je da se gradi. Nikad ovako nije bilo. Ja obožavam ovo što sada radi država. Infrastruktura, to je podloga za razvoj privrede. Ovi projekti dižu lični interes građana, to je suština da građani imaju više novca i da mogu da školuju svoju decu - rekao je Mrkonjić za TV Vesti.

Foto: Beta/Milan Obradović

Govoreći o Draganu Markoviću Palmi, koji se poslednjih dana suočava sa optužbama na svoj račun, Mrkonjić ističe da je Palma korektan čovek. Dodaje i da žurki, za koje Palmu optužuju, nije bilo, a zatim je Mrkonjić istakao da se o njemu piše kako tuče svoju veliku ljubav pevačicu Anu Bekutu, ali da tome ne daje preveliki značaj, što isto savetuje i Palmi.

Foto: TV Vesti

Palma je koretkan čovek. Pravosuđe neka donosi presude, nisam za to da mediji presuđuju. Ja ne verujem da je to radio. Da li su bile žurke, bile su, ali nije bilo takvih žurki. Ja sam juče video temu: "Mrka bije Anu Bekutu", pa šta? Naravno, to nije istina. Pa dokle bih ja došao kada bih ja sebe branio od nekog tabloida? Kažu: "Rekla komšinica", pa dajte, molim vas. Ja nisam bio na tim proslavama - istakao je Mrkonjić u autorskoj emisiji Srđana Predojevića.

TV VESTI GLEDAJTE KOD SVIH KABLOVSKIH OPERATERA U REGIONU!

mts - 111 / 794, Supernova - 011, SBB - 023, EON - 023, Total TV - 037, SatTrakt - 011, Orion - 018, Pošta net - 110

Pratite "TV Vesti" i na društvenim mrežama: Instagram i Youtube!