AKTUELNO

Predsednik Pokrajinske vlade Vojvodine Igor Mirović oglasio se na svom Instagram nalogu gde je izneo stav o Bojanu Pajtiću za kog je istakao da se osilio, kao i da su mu oproštene sve kriminalne afere u koje je bio umešan.

Mirović je dodao i da su Pajtićevi najbliži saradnici danas u svim strukturama društva, a njegovo izlaganje prenosimo u celosti.

Profesor Bojan Pajtić, sudeći prema najavi, osilio se do krajnjih granica što se i moglo očekivati. Sve kriminalne afere su oproštene. Razvojna banka, Fond za nove tehnologije sa 104 krivične prijave, desetak proneverenih poslova širom Vojvodine i drugo. I on sada govori o SNS na najgori mogući način. Tome je doprinelo i to što su njegovi najbliži saradnici danas u vlasti u svim strukturama- vlade, univerzitet, policija, tužilaštvo, sud, novinari - započinje Mirović i dodaje:
Tu je sada i Neša Peša koga smo mi predložili na najviše mesto, čuveni Dušan Elezović koji je sve organizovao iz Senke, profesori koji odjednom postaju članovi vladajućih partija i političari koji pretrčavaju i postaju veliki i ugledni nosioci javnih funkcija, a do juče su pljuvali SNS i Aleksandra Vučića - ističe Mirović.
Profesore, ipak kada sve prođe za pet ili deset godina neće biti važno ovo što pišem. Jedino će ostati dela da se uporedi šta je i kako je bilo i da se izmeri ko je više stvari uradio za ljude. Tu nećeš imati šanse uz svu podršku licemera i pokvarenjaka svih boja-žutih, plavih ili zelenih.I svih preletača i nikogovića zajedno. Zato te večeras i neću gledati i neću slušati tvoje izmišljotine jer sam siguran da gubiš. Ne toliko u gore nabrojanim strukturama, ali među narodom sigurno. I, naravno, ne mogu da propustim Mančester siti-PSŽ - zaključuje Mirović.