AKTUELNO

Predsednik Skupštine Srbije i lider Socijalističke partije Srbije Ivica Dačić ocenio je danas da je davanje izjave Marinike Tepić jagodinskoj policiji pretvoreno u politički skup po nalogu Dragana Đilasa.

Dačić je u pisanoj izjavi naveo da dovođenje ljudi ispred policije predstavlja pritisak na pravosuđe i policiju, a bez navođenja dokaza.

To je u stvari bio politički skup, po nalogu njegog šefa, koga otvoreno bivša supruga optužuje za porodično nasilje. Nije valjda da se oni koji tuku žene stvarno brinu za žrtve u Jagodini - upitao je Dačić.

Potpredsednica Stranke slobode i pravde Marinika Tepić u Policijskoj upravi Jagodina dala je iskaz povodom svojih tvrdnji da je predsednik Skupštine opštine Jagodina i lider Jedinsteve Srbije Dragan Marković Palma odgovoran za podvođenje žena i devojaka u tom gradu.

Mariniku Tepić je do zgrade policije dopratio predsednik SSP Dragan Đilas, a među pristalicma koji su joj aplaudirali, bio je i Nebojša Zelenović, bivši gradonačelik Šapca. Pre ulaska u policiju, Tepićeva je zahvalila pristalicama na podršci.