AKTUELNO

Marinika Tepić iznela je optužbe na račun Dragana Markovića Palme, a gostujući u emisiji "Hit Tvit" na TV Pink Palma je rekao kako ne može da bude veseo, s obzirom na to da ga svakodnevno napadaju za nešto što nije uradio. Objasnio je i kako su krenule optužbe na njegov račun.

Palma je tokom gostovanja pokazao službenu belešku iz 2014. godine, a zatim ispričao kako je Dragan Đilas tukao bivšu suprugu Ivu i to pred decom. Kaže i da je to glavni razlog zbog kog napadaju poslednjih dana.

Foto: TV Pink Printscreen

Problem je što je Dragan Đilas pre 20 dana saznao da sam ja došao do dokumenta u kom se on optužuje da je tukao svoju bivšu suprugu. I da ću ja to da koristim u parlamentu i da iznosim šta je on radio. Međutim, to mene nije interesovalo - rekao je Palma.

Foto: TV Pink Printscreen

Ovo je prijava koju je njegova supruga Iva podnela protiv svog bivšeg supruga. Ovo je bilo 2014. godine, policija nije postupila po tvoj prijavi. Zbog toga me napada. Samo ću da kažem: "Kako se čula galama, moj otac je sišao sa sprata", da ne čitam... Dalje kaže da je Dragan Đilas oborio i otvorenom šakom udario u glavu ispred dece i rekao je da će joj odrubiti glavu. To je Dragan Đilas rekao svojoj supruzi Ivi Đilas. To je jedan od razloga - dodao je Palma.