AKTUELNO

Delegaciju Srbije, koju će predvoditi predsednik Aleksandar Vučić, sutra će na Aerodrom "Banjaluka" u Mahovljanima dočekati srpski član i predsedavajući Predsedništva BiH Milorad Dodik.

Protokolom posete predviđeno je da delegacija Srbije, koja će sutra posetiti Republiku Srpsku, na aerodrom stigne u 8.00 časova, saopšteno je iz Kabineta predsednika Republike Srpske, prenosi Srpskainfo.

U 8.20 časova predsednik Republike Srpske Željka Cvijanović i srpski član i predsedavajući Predsjedništva BiH Milorad Dodik razgovaraće sa Vučićem u Palati Republike u Banjaluci.

Na početku sastanka snimateljima i fotoreporterima biće omogućeno snimanje kadrova.

Predsednik Narodne skupštine Republike Srpske Nedeljko Čubrilović u 8.20 razgovaraće sa predsednikom Skupštine Srbije Ivicom Dačićem u zgradi Narodne skupštine Republike Srpske.

U isto vreme predsednik Vlade Republike Srpske Radovan Višković razgovaraće sa predsednikom Vlade Srbije Anom Brnabić u Administrativnom centru Vlade Republike Srpske.

Sednica Veća za saradnju Republike Srpske i Srbije biće održana u 9.15 časova u Palati Republike.

Snimateljima i fotoreporterima biće omogućeno snimanje kadrova na početku sednice, a nakon sednice predviđena je konferencija za medije.

#Aleksandar Vučić

#Milorad Dodik