AKTUELNO

"Politika je moj način života i moja želja je bila samo da što pre nastavim tamo gde sam stao", napisao je Milićević.

Na današnji dan pre dve godine narodni poslanik Đorđe Milićević vratio se svojim obavezama nakon dugog oporavka od teške saobraćajne nesreće. Zahvaljujući izvanrednoj fizičkoj kondiciji, Milićević je uspeo da prebrodi najteže dane, a danas se prisetio dočeka koji je doživeo od svojih kolega u Skupštini Srbije.

On je na svom Instagram narodu objavio snimak na kojem ga kolege poslanici pozdravljaju aplauzom po ulasku u skupštinsku salu, a u opisu je zahvalio i poručio da je nastavio tamo gde je stao – da se bori za interese Srbije i njenih građana.

- Na današnji dan pre dve godine, nakon oporavka od teške saobraćajne nesreće koju sam doživeo, vratio sam se svojim radnim obavezama i zadacima u poslaničke klupe kako bi nastavio da se borim za bolji život gradjana Srbije.

Politika je moj način života i moja želja je bila samo da što pre nastavim tamo gde sam stao - da se borim za naše nacionalne i državne interese, kako politikom za koju se zalaže vladajuća koalicija tako i zakonima koje donosimo u Skupštini Srbije.

Svakog dana sam zahvalan Bogu što mi je dao “drugi život” i omogućio da sada već sigurnijim korakom, uzdignute glave, jasnijom i odlučnijom vizijom nastavim da idem ka tom cilju.

Neverovatan doček koji sam doživeo od svojih kolega, nakon svog povratka, ostaće urezan duboko u sećanju! Hvala svima – napisao je poslanik na svom Instagram nalogu.

#Saobraćajna nesreća

#Đorđe Milićević