AKTUELNO

Član predsedništva Srpske napredne stranke Nikola Selaković odgovorio je na na laži Marinike Tepić upućene na njegov račun.

- Kao što je halucinirala zasade marihuane u vojnoj ustanovi u Moroviću, Marinika Tepić sada halucinira i nekakve zavere u Savamali, gde danas niče najmoderniji stambeno-poslovni kompleks na Balkanu, valjda zato što joj više prijaju blato i močvara nekadašnje Savamale, nego napredna i uspešna Srbija - naveo je Selaković.

Prema njegovim rečima, laži koje je na moj račun upućuje gospođa Tepić, nisu napad na mene, već na predsednika Aleksandra Vučića, jer podmukla namera dela opozicije kojem ona pripada jeste da se diskreditovanjem predsednikove porodice i najbližeg kruga njegovih saradnika politički naudi šefu države, a građanima skrene pažnja sa računa u inostranstvu šefa Marinike Tepić, koji su se punili u vreme kada su Srbiju držali kao svoju močvaru i lovili u mutnom.

Stalna kampanja kleveta ne može biti zamena za zauvek izgubljeni kredibilitet Marinike Tepić i njenih šefova, te za nedostatak bilo kakve principijelne politike, jer građani su odavno prozreli i gospođu Pinokio i njenu družinu patoloških lažova.

- Neću tužiti Mariniku Tepić za klevetu, jer imam važnija posla nego da se sa njom povlačim po sudovima, ali je pozivam da zajedno odemo na poligraf kako bi se nedvosmileno utvrdilo ko od nas laže, a ko govori istinu - dodao je Selaković.

#Nikola Selaković