AKTUELNO

Glavni i odgovorni urednik Informera Dragan J. Vučićević ocenio je da su kritike povodom vakcinacije predsednika Srbije Aleksandra Vučića samo nastavak "hejterske kampanje".

To nastavak bolesne hejterske kampanje, jednog specijalnog medijsko - političkog rata koji ima za cilj da izazove smutnju i sumnju u Srbiji, da na silu dokaže da su oni koji su najgori najbolji, da ovi koji rade u interesu Srbije su lopovi, a ovi koji su lopovi su valjda najbolji - naveo je Vučićević

- Više nema nikakvog argumenta, ničega konkretnog, to je čista i ogoljena mržnja prema predsedniku države, ali i prema Srbiji koja neće ponovo da izglasa i da vrati na vlast te autore i kreatore te hejterske bolesne kampanje, ljude koji stoje iza tih medija koji to rade - navodi Vučićević.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako je dodao, njihova ideja i cilj je da gurnu Srbiju u novi krug "dosističkog haosa".

- Na početku vakcinacije su tvrdili da vakcina nema. Kada je Vučić nabavio švedski sto vakcina, nastavili sa drugim lažima, a u međuvremenu su se svi vakcinisali. Sada je problem što se Vučić vakcinisao u Rudnoj Glavu - rekao je Vučićević.

Prema njegovim rečima, Vučić je time pokazao da mu je stalo do svakog kraja Srbije i nije jasno šta je to problem.

#Dragan J. Vučićević