AKTUELNO

Danas su u opštini Rača održani izbori za savete svih 16 mesnih zajednica, koliko ih ima u našoj opštini, izjavila je Milica Obradović, narodna poslanica iz Rače.

Ona je istakla da su tokom održavanja izbora primenjene sve propisane epidemiološke mere prevencije, a da nisu zabeležene ni nepravilnosti u izbornom procesu.

"U 16 mesnih zajednica na teritoriji opštine Rača, birano je ukupno 118 članova saveta. Posle prebrojavanja glasova i sumiranja rezultata, Opštinska izborna komisija je saopštila da su kandidati koje je predložila i podržala koalicija SNS-SPS osvojili svih 118 mandata", rekla je Obradović.

Ona je istakla da je izlaznost u pojedinim mesnim zajednicama bila i preko 50 odsto, a pojedini kandidati koalicije SNS-SPS su osvojili i svih 100% glasova izašlih birača.

"Rezultati današnjih izbora za savete mesnih zajednica u našoj opštini potvrđuju da stanovništvo opštine Rača u najvećoj mogućoj meri podržava politiku našeg predsednika Aleksandra Vučića, kao i rad Vlade RS i lokalnih funkcionera, na čelu sa predsednikom našeg opštinskog odbora, Aleksandrom Senićem", rekla je Obradović, i dodala:

"Nastojaćemo da i u budućnosti ispunjavamo očekivanja naših građana, koji nam konstantno daju bezrezervnu podršku.

#Milica Obradović

#Rača