AKTUELNO

Diplomata Zoran Milivojević smatra da će teško doći do dijaloga između Beograda i Prištine, nakon nastupa i izjava koje je imao Albin Kurti.

Milivojević ističe i da Srbija nikada neće menjati svoj stav i prihvatati ucene i poniženja, a zatim napominje da dijalog mora da se stavi na prvo mesto.

Foto: TV Pink Printscreen

Onako kako gospdin Kurti nastupa i ono što govori, teško da ćemo imati dijalog. I ako neko misli da Srbija menja stav, da misli da će prihvatiti ucene i poniženja, bojim se da je to račun bez krčmara. Sve ono što smo imali, da dijalog mora da se stavi na prvo mesto, očigledno da je to ključna poruka - izjavio je Milivojević.

Foto: TV Pink Printscreen

Demo Beriša iz Matice Albanaca u Srbiji govori da mu je jako zanimljiv odabir minsitara, kao i da će biti interesantno ispratiti kojim putem će se krenuti. On ističe i kako se na Kosovu sve završi, a da se zapravo ništa ne završi.

Foto: TV Pink Printscreen

Zanimljiva su ministarstva koja su odabrana. Biće veoma zanimljivo kojim putem će se krenuti. Na Kosovu se sve završi, a ništa se ne završi. Oformljen je parlament, formirana je Vlada, a zapravo ništa nije zavšreno iz prostog razloga što Kosovo očekuje izbor predsednika - priča Beriša.

Pogledajte o svemu više u nastavku:

Autor: S. K.