AKTUELNO

Umesto da Srbiji objašnjava odakle mu računi po celom svetu, kako je došao do para koje se na tim računima nalaze i da li je platio porez Srbiji, Dragan Đilas građanima nudi šarene laže, sve u želji nekoga da prevari i da se bilo kako ponovo dočepa vlasti, ocenjuje potpredsednik Glavnog odbora SNS Milenko Jovanov.

- Međutim, građani Srbije dobro znaju kako je izgledala Srbija kada je Dragan Đilas bio na vlasti i dobro znaju da je to bilo vreme kada je podeljeno 500.000 otkaza, kada su fabrike zatvarane, a država propadala na svim poljima - naveo je Jovanov.

Prema njegovim rečima, znaju građani, dakle, da je u to vreme sve u Srbiji stajalo, osim preprodaje reklamnih sekundi, a taj je biznis cvetao i radilo se u tri smene.

- I sada bi Đilas ponovo da stvari vrati u to vreme. Ponovo on i njegove kompanije da rade u tri smene, a narod da dobija otkaze - dodao je Jovanov.

Ali, uveriće se Đilas uskoro šta o njemu građani misle i da im na pamet ne pada da mu pomažu da otvara neke nove račune u malobrojnim državama u kojima ih već nema. A uveriće se i Đilas, da je Srbija ozbiljna i uređena država u kojoj institucije rade svoj posao i da to što je rešio da novinarima neće da odgovara na pitanja o računima u inostranstvu i milionima evra na njima, ne znači da neće odgovarati državnim organima. Naprotiv, odgovaraće!

#Milenko Jovanov