AKTUELNO

Čelnik FSS, koji je privođen u SBPOK u slučaju „carinska mafija“, u vezi je sa top-modelom Tamarom Lazić, najpoznatijom po reklamama za donji veš

Možda se poslovni imidž Slaviše Kokeze, predsednika Fudbalskog saveza Srbije, srozao do dna otkad je SBPOK počeo da ga češlja u predmetu „carinska mafija“, ali zato nema muškarca koji se ne bi menjao s njim kada je u pitanju ljubavni život - ovaj sportski funkcioner ljubi poznatu manekenku za donji veš, saznaju mediji.

Foto: Kurir.rs/Damir Dervišagić

Slaviša Kokeza je, prema rečima izvora, već izvesno vreme u tajnoj vezi s poznatim modelom Tamarom Lazić, koja je, pre predsednika FSS, bila u vezi sa unukom Borisa Jeljcina!

Kokeza se, prema rečima izvora, zaljubio u mlađanu manekenku, koja je poznata po reklamama za seksi veš, pa svaki slobodan trenutak gleda da provede s njom. Iako o svojoj vezi ne pričaju javno, objašnjava izvor Kurira, ne kriju se, već često s društvom posećuju restorane po Beogradu.

Foto: Instagram.com/tam_lazic

Kokeza i Tamara često obilaze poznate beogradske restorane, doduše, u većem društvu, ali svi oko njih znaju da su u vezi. Pored toga, neretko idu i na zajednička luksuzna putovanja po svetu. On joj ispunjava sve želje, plaća najbolje hotele, a sa svakog putovanja se vraća s kesama punim najskupljih krpica. Šta Tamara pokaže prstom, to ovaj odmah kupuje - kaže izvor.
Tamara je jako atraktivna devojka, zgodna, svi se okreću za njom gde god da se pojavi i Kokeza je poludeo za njom - dodaje izvor.

Foto: Instagram.com/tam_lazic

Inače, o Lazićevoj, koja je rodom iz Kruševca, pisalo se 2015. da je u vezi sa unukom nekadašnjeg predsednika Rusije Borisa Jeljcina, koji se zove isto kao i deda - Boris. Mediji su tada navodili da njih dvoje čak planiraju i zajednički život.

Kokeza se ne oglašava!

Slavišu Kokezu su pozvali za komentar, ali on se nije javljao.

Kokeza je donedavno u medijima bio uglavnom zbog sporta, dok danas puni novinske stupce zbog sumnje da je vođa carinske mafije. Fudbalski čelnik je do sada saslušan dva puta. Njegovu odluku da odbije poligrafsko ispitivanje, čak i na pitanje da li je učestvovao u planiranju ubistva predsednika Srbije Aleksandra Vučića, komentarisali su gotovo svi zvaničnici, uključujući i samog šefa države i ministra unutrašnjih poslova Aleksandra Vulina.

Foto: Tanjug/Sava Radovanović

Nadležni ispituju delovanje carinske mafije - pronevere teške desetine miliona evra, iza koje je stajao deo rukovodstva Carine, pojedini državni funkcioneri i klan Veljka Belivuka, poznatijeg kao Velja Nevolja. Kako se sumnja, Kokeza i Belivuk, su, praktično, imali paralelnu carinu, kroz koju je u Srbiju ulazila ogromna količina robe, potpuno van zvanične kontrole. Samo od krijumčarenih cigareta procenjuje se da je grupa ostvarila profit od oko 640 miliona evra. U Srbiju su, uz „blagoslov“ tadašnjeg direktora Uprave carina Miloša Tomića, kao i tadašnjeg šefa beogradske carinarnice Željka Popovića, ulazili kamioni robe za koju niko nije znao šta je.