AKTUELNO

Tenzije u opoziciju rastu, a kao kulminacija svega mogao bi da usledi totalni razlaz.

Naime, lideri tri stranke, Dragan Đilas, Vuk Jeremić i Boško Obradović, sebe nazivaju opozicijom, a sada su ušli u međusobni sukob.

Lider Narodne stranke Vuk jeremić gostujući juče u jednoj emisiji poručio je Đilasu da ne glumi velikog lidera, i da ne forsira priču da je njegova Stranka slobode i pravde većina u opoziciji.

- Ako želimo da budemo jedinstveni, ako stranka Slobode i pravde želi da bude jedinstvena, nemoj da glumi da ona predstavlja većinu u opoziciju, ja sam malopre slušao gospodina Đilasa šta priča. ili postoji jedinstvena opozicija ili nas nema nigde - poručio je Jeremić u jednoj emisiji.

Danas se oglasio i lider Dveri Boško Obradović koji je otišao korak dalje od Jeremića zapretivši da će se ispisati iz opozicije i osnovati novu.

- Mi apsolutno podržavamo predlog o zajedničkoj platformi sa kompletnom opozicijom uključujući i bojkot opoziciju. Ako mi nismo spremni da budemo jedinstveni, onda se ja zaista ispisujem iz opozicije i onda je vreme za naku novu opoziciju - rekao je lider Dveri Boško Obradović.

Na kraju, kako to obično biva, oglasio se i Dragan Đilas, lider Stranke slobode i pravde, koji je izgleda o svemu neobavešten.

- I danas sam da se ljudi koji čine opoziciju dogovaraju, razgovaraju, a ne da se prepucavaju preko otovrenih pisama. Evo danas čujem Boška obradovića kako će da se ispiše iz opozicije, gde se to ispisuje. Pa neće opoziciju predstavljati dva čoveka - rekao je danas lider Stranke slobode i pravde Dragan Đilas.

#Boško Obradović

#Dragan Đilas

#Vuk Jeremić