AKTUELNO

Kako je ocenila Pantić Pilja, Tepić odbija duel sa njom, iako često govori u medijima i, kako ističe, izmišlja afere, a komentarišući činjenicu da je Tepić nedavno kritikovala i rad gradonačelnika Novog Sada, Pantić Pilja poručuje da je takav potez potpredsednice SSP-a "krajnje degutantan".

Narodni poslanik SNS Biljana Pantić Pilja izjavila je danas da je primetna nervoza u tajkunskim redovima.

- Pre sedam dana sam gospođu Marinuku Tepić pitala za račune na Mauricijusu i u Švajcarskoj, otada od nje nismo čuli ni reč. Onda je njen gazda, Dragan Đilas tajkun, izjavio da to nije istina, ali smo sinoć svi čuli i saznali da, ne samo da postoje računi, već da na njima ima, ni manje ni više nego šest miliona evra – izjavila je Pantić Pilja na konferenciji za medije.

Kaže da je reč o novcu koji je „tajkun Đilas ukrao građanima i pohranio ga na račune svojih firmi“.

- Gospođa Tepić i dalje ne odgovara šta je sa tim, i dalje ćuti. Dopuzala je nekako do Novog Sada i nadala sam se da će da odgovori na moja pitanja koja postavljam poslednjih mesec dana, ali odgovora nema. Šta je sa 6 miliona evra građana Srbije, zašto nam Tepićeva ne odgovori da li je istina da je primila 200.000 evra od narko-klanova, zašto nam ne odgovara u kakvim je korelacijama sa narko-dilerima, zašto je komunicirala sa Belivukom i da li joj je on davao informacije na osnovu kojih je konstruisala lažne afere – rekla je Pantić Pilja.

Ona je tom prilikom prikazala fotografije na kojima je potpredsednica SSP-a slikana u društvu osoba za koje Pantić Pilja navodi da su deo kriminalnog miljea.

Foto: Tanjug/Jaroslav Pap

- Zarad dobrobiti građana Srbije pokazujem fotografije Marinike Tepić sa gospodinom Filipovićem, narko-dilerom kome je, dok je bila pokrajinski ministar, dala milion dinara za njegovu fantomsku teretanu ili fitnes klub, kome je slala poruke da bi se rešila nepodobnih novinara - rekla je Pantić Pilja dodajući da Tepić nije odgovorila o Draganu Đilasu i gospodinu Japancu iz Zemunskog klana, i, kako kaže, "o tome i dalje ćuti".

Ona dodaje i da je lider SSP-a sedeo u društvu gospodina Bakića iz Kuršumlije, a koji je uhvaćen sa 66 kilograma marihuane, kao i sa osuđivanim Dabovićem, kod koga je policija pronašla dva kilograma kokaina, te da su to sve stvari na koje bi svi građani Srbije trebalo da čuju komentare od Marinike Tepić.

- Neće Marinika Tepić ni da odgovori građanima kolika joj je plata u "Multikomu", ni za koliko para se prodala Đilasu. Svi znamo da je dotična promenila nekoliko političkih partija, pokreta i poslaničkih grupa dok nije našla onog ko daje više. Đilas je dao više, ali nikako da kaže koliko je to više i za koliko je to para spremna da laže, da izmišlja i da vređa, da vređa predsednika Republike Srbije, njegovu porodicu, njegovu decu i da izmišlja afere - navodi Pantić Pilja. Dodaje da Tepić vešto krije podatke o prihodovanju kompanije "Multikom" u periodu dok je Dragan Đilas bio deo vladajuće strukture.

Foto: Tanjug/Jaroslav Pap

Kako je ocenila Pantić Pilja, Tepić odbija duel sa njom, iako često govori u medijima i, kako ističe, izmišlja afere, a komentarišući činjenicu da je Tepić nedavno kritikovala i rad gradonačelnika Novog Sada, Pantić Pilja poručuje da je takav potez potpredsednice SSP-a "krajnje degutantan".

- Miloš Vučević je čovek koji je triput uzastopno dobio podršku građana Novog Sada, za vreme čijeg mandata je izgrađen Žeželjev most, gradi se novi most, koji je sagradio sedam fabrika do sada uz podršku Vlade Srbije i predsednika Srbije, koji je doveo jedan Kontinental, Nidek, Lir, fabriku čokolade, koji je konačno rešio problem u vezi sa Radničkim univerzitetom, za razliku od njenih pajtosa koji su uništili Grad Novi Sad - zaključila je Pantić Pilja.

#Biljana Pantić Pilja