AKTUELNO

Slabljenje uticaja Zapada na Srbiju tera njihove agenture na sve histeričnije reakcije.

Strateška saradnja Srbije sa zemljama poput Rusije i Kine bacaju u očajanje Mariniku Tepić i njenog šefa Dragana Đilasa koji trpe sve veće kritike zapadnih pokrovitelja zbog nesposobnosti da taj proces zaustave, navode iz Informativne službe Srpske desnice.

- Upravo kroz te procese koji se dešavaju u Srbiji treba gledati napad agenta zapadnog uticaja Marinike Tepić na predsednika Srpske Desnice Mišu Vacića. Za agenta Tepić nije zaista sporno to što je lider jednog političkog pokreta čuo sa predsednikom vladajuće partije, uostalom i predsednik njene partije ima takve telefonske razgovore, pravi razlog napada je nedavna dvonedeljna poseta Miše Vacića Rusiji i sastanci na visokom nivou koje je tamo imao - piše u reagovanju Srpske decnice.

Kako se dodaje, jačanje desnice u Srbiji i jačanje saradnje Srbije sa Rusijom vode Srbiju ka budućnosti u kojoj će strani agenti poput Marinike Tepić i strani agenti i kriminalci poput Dragana Đilasa biti u zatvoru, pritisci zapada odbačeni i potpuno obnovljen suverenitet Srbije. Onoga trenutka kada Srpska Desnica dođe na vlast, Marinika Tepić i ostali agnenti stranih službi će izjave davati jedino u tužilaštvu i sudu.

- Ne napada Marinika Tepić predsednika Aleksandra Vučića zbog Miše Vacića, već napada Mišu Vacića zbog Rusije - zaključuju u Srpskoj desnici.

#Marinika Tepić

#Miša Vacić