AKTUELNO

Mržnja Đilasovih sledbenika u Mladenovcu kulminirala je brutalnim vandalskim napadom na stranačke prostorije u centru opštine, kaže potpredsednik Gradskog odbora Beograd Milosav Miličković.

Kako navodi, napad je na prostorije SNS izvršen je u noći 11. na 12.mart.

- Podsećam javnost da su i tokom prošle godine u nekoliko navrata prostorije Srpske napredne stranke u Mladenovacu, Savskom vencu, Novom Beogradu, Rakovici i Voždovcu takođe, bile na meti vandala - istakao je Miličković.

Prema njegovim rečima, noćašnji vandalizam je još jedna u nizu provokacija koju sprovodi Đilasov, Jeremićev i Obradovićev savez i koji osim mržnje i laži nema ništa drugo da ponudi građanima Srbije i Beograda.

- Nema sumnje da je sraman napad inspirisan i da je direktna posledica bestidne kampanje koji deo opozicije, okupljen u Đilasovom savezu, vodi na ulici protiv Aleksandra Vučića i Srpske napredne stranke, posebno tokom borbe protiv
korona virusa - dodao je Miličković.

Pozivao je nadležne državne organe da počinioce privedu pravdi i da se konačno stane na put huliganskom ponašanju i vandalizmu politički ostrašćenih pojedinaca, koji nisu i ne smeju biti iznad zakona, a kojima je nasilje jedino sredstvo političke borbe.

#Beograd

#Milosav Miličković

#SNS