AKTUELNO

"Tepićeva građanima Srbije da objasni još koliko hiljada i miliona evra otetog novca iz pokrajinskog fonda dok je bila ministar u pokrajinskoj vladi leži na tajnim računima na Mauricijusu i u Švajcarskoj", kaže Božićeva.

- Prvi megafon i zvezda Multikoma, Marinika Tepić je još jednom uspela da napadom, po definiciji kao najboljom odbranom, otkrije sve namere i najbliže veze sa kriminalom, korupcijom i pravim ciljevima napada na Aleksandra Vučića i njegovu porodicu - navela je u saopštenju Sandra Božić, član Glavnog odbora Srpske napredne stranke.

Kako kaže, Tepićeva je uspela da dokaže da "nedvosmisleno Dragan Đilas i ona sama stoje iza mafijaškog klana koji je učestvovao u prisluškivanju predsednika Srbije Aleksandra Vučića, i priprema za njegovu likvidaciju".

- Umesto što svakim danom Marinika Tepić, uspeva jedino i samo sebe da kompromituje, bolje da odgovori na pitanje o 200.000 evra krvavog novca koji je dobila od narko-mafijaškog klana!

Takođe, građanima Srbije da objasni još koliko hiljada i miliona evra otetog novca iz pokrajinskog fonda dok je bila ministar u pokrajinskoj vladi leži na tajnim računima na Mauricijusu i u Švajcarskoj?!

Ili Marinika Tepić pokušava da nas nauči novim pravilima Banatskih šora? - zapitala je Sandra Božić.

#Sandra Božić