AKTUELNO

Snimak očigledno pokazuje bliske veze Velje Nevolje i Vladimira Vuletića, izjavio je za TV PINK glavni i odgovorni urednik Informera Dragan J. Vučićević, nakon što je u javnosti izašao snimak ovog razgova u kome se jasno čuje u kakvom su odnosu pomenuta dvojica.

Kako kaže, za umešanost bivšeg potpredsednika FK Partizan Vladimira Vuletića sa kriminalnim klanom Veljka Belivuka.

- Vuletić pokušava da predstavi iste kao žrtve režima, a to su ljudi koji su radili najgora ubistva i najgore zločine - rekao je Vučićević.

Kako kaže, Vuletić je postao glavni junak N1 i Nova S.

- Svuda je ugledni sagovornik. To pokazuje nameru. Očigledno postoji namera i kod nekih funkcionera i medija da sruše ovu priču - rekao je Vučićević.

Foto: Tv Vesti

On ističe da je ova grupa imala očigledno bliske veze sa nekim ljudima uprave.

Vučićević je rekao da ovo nije jedini snimak, kako kaže, dodaje da ima još razgovora i dokaza u kontaktima između njih dvojice.

- Belivuk je bio godinu dana pod istragom, i dugi vremenski period na merama - rekao je Vučićević.

Kako kaže, u skaj telefonima je pronađeno mnogo sadržaja, ali dodaje da je to proces pri kome policija svakoga dana pronalazi nove dokaze najstarašnijih dokaza.

Foto: Tv Vesti

- Terete se i sumnjiče za nestanak 16 ljudi. U istrazi se stiglo prično daleko, policija neuporedivo više zna nego pre otključavanja skaj telefona. Ostaće u zatvoru decenijama, svi. Neki će čak dobiti i doživotnu robiju - rekao je Vučićević.

Vučićević je rekao da od porodice predsednika Vučića prave kriminalce, dehumanizuju ih.

- Moramo da znamo, kao društvo i država ko su vrhovni pokrovitelji ovih kriminalaca - rekao je Vučićević, dodajući da se dokazi sakupljaju svakodnevno.

Foto: Tv Vesti

Vučićević je rekao da se došlo do čvrstih saznanja da se Vuletić viđao sa Belivukom dok je bio u kućnom pritvoru, u jednoj prethodnoj istrazi.

#Dragan J. Vučićević