AKTUELNO

Glavni i odgovorni urednik Informera Dragan J. Vučićević je ocenio da pojedinci borbu protiv orgnizovanog kriminala pokušavaju da prikažu kao borbu protiv Partizana i da od Veljka Belivuka naprave žrtvu.

- Suština je da neki ljudi borbu protiv orgnizovanog kriminala pokušavaju da prikažu kao borbu protiv Partizana. Kao neko ima nešto protiv fudbalskog ili košarkaškog kluba Partizan i zbog toga vodi borbu protiv organizovanog kriminala i hoće da kažu da je Veljko Belivuk zapravo nekakva žrtva - rekao je Vučićević za Pink.

Kako je napomenuo, 95 odsto žrtava koje su na najmonstruozniji način ubijene od strane mafijaške grupe Belivuka su navijači Partizana.

Oni su klani, odsecane su im glave...95 odsto su navijači Partizana. I sada neko hoće da kaže kada neko uhapsi ubice tih navijača da radi protiv fudbalskog ili košarkaškog kluba. To je nastavak te bolesne hejterske kampanje koja treba da obesmisli sve u ovoj državi. Umesto da svi kao jedan stanemo i kažemo: Bravo državo, usudila si se, dovoljno si jaka da se obračunaš sa najvećom mafijaškom grupom u ovoj zemlji posle Zemunskog klana. Videli smo svi dokaze. Večeras će izaći nove vrlo konkretne činjenice i šokantni dokazi o zločinima Veljka Belivuka. Verovatno će onima koji misle da će Belivuk biti na slobodi za četiri ili šest meseci postati jasno da neće decenijama izaći iz zatvora. Oni su radili monstruozne stvari, a sada vidimo da neki "ugledni ljudi" od tih mafijaša pokušavaju da naprave žrtve. Postavljaju se kao njihovi zaštitnici.

Foto: TV Pink Printscreen

Vučićević je istakao da se borba protiv organizovanog kriminala konstantno relativizije i dodao da je policija došla do novih dokaza protiv klana Veljka Belivuka.

Zločini u Jasenovcu su mnogo strašniji od prikazanih na filmu!

Vučićević je, gostujući u Novom jutru na TV Pink, najavio je specijalni dodatak o Jasenovcu u subotnjem izdanju Informera. Kako je naveo, istina o Jasenovcu je mnogo strašnija od filma. - Reditelj Gaga Antonijević je ovim filmom zadužio sve nas. Dara iz Jasenovca je prvi igrani film o Jasenovcu! Taj film pokazuje koliko mi Srbi ne umemo da mrzimo. Mnogo sam čitao o Jasenovcu, ali ne znam nijedan primer da je neki Hrvat spasio srpsku bebu, a taj momenat imamo u filmu. Suština je da je svaki zločin u Dari iz Jasenovcu je istina! Vrban je zaista otrovao bolesnu srpsku decu, muzičke stolice su strašni monstruozni zločin koji se dogodio, 99 odsto dece mlađe od tri godine koja su došla u Jasenovac nisu preživela - naveo je Vučićević. - U Beogradu treba da napravimo muzej sećanja. Treba da učimo od Jevreja kako se istorija pamti! Oni su hteli da nas zatru, da ne postoji Srbin! Naša je pobeda svako novo dete, svaki novi autoput, svaki napredak - rekao je Vučićević.

#Dragan J. Vučićević