AKTUELNO

Direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Petar Petković retvitovao je post oca Save Janjića koji je izneo istinu o tuči koja se dogodila u opštini Gralanica u kojoj je povređen sin Nenada Rašić.

Iguman manastira Visoki Dečani arhimandrit Sava Janjić ponovo je reagovao na slučaj prebijanja Nikole Rašića, navodeći da ima proverene informacije o ugovorenim okršajima dve drupe politički suprotstavljenih mladića, koji su prethodili poslednjem sukobu, kao i da ima proverene informacije da je ceo slučaj "spinovan" u dogovoru sa albanskim političarima u Prištini

Otac Sava Janjić upozorio je na organizovane obračune mladih političkih neistomišljenika na Kosovu.

Iz proverenih informacija iz Kosovske Policije i obaveštenih međunarodnih predstavnika saznao sam da ovo nije bio linč, već zaista sukob dve grupe politički suprotstavljenih mladića. Prethodne okršaje imali su u četvrtak i petak, a pored Nikole Rašića i drugi su povređeni, a uhapšenih ima na obe strane - napisao je Janjić na Tviteru.

Petković je reagovao na pisanja oca Save Janjića i istakao da ''istina uvek nađe put''.

Istina uvek nađe put! Hoće li se sada Nenad Rašić, @trajkovic_rada @albinkurti izviniti za sve svesne laži, spinove i zloupotrebu dece koju su želeli da iskoriste za svoje političke ciljeve? Iako nemam dileme kada su njihov obraz i izvinjenje u pitanju, napisao je Petković na Tviteru.

#Petar Petković

#Tviter

#otac Sava Janjić