AKTUELNO

Prvi čovek Stranke slobode i pravde Dragan Đilas i potpredsednica ove partije Marinika Tepić pljunuli su na svaku žrtvu Jasenovca i svako preklano dete.

Đilas i Tepić su lajkovali objavu jednog korisnika Tvitera u kojoj se navodi da je Aleksandar Vučić "bolesnik" i da treba "da se leči" samo zato što je rekao da je gledao film Dara iz Jasenovca i da je inicijativa da se film o stradanju Srba u Jasenovcu snimi bila njegova. 

Foto: Twitter.com

– Gledao sam fim, dopao mi se. Težak je, ali mislim da je važan za naš narod. Važno je što je napokon napravljen film o najvećem stratištu srpskog naroda – rekao je Vučić.

Ovakvom reakcijom Đilas i Tepić su pokazali da im uopšte nije važna tema kojom se film bavi, već samo to da se pridruže napadima na Aleksandra Vučića.

Film “Dara iz Jasenovca” reditelja Predraga Gage Antonijevića, koji govori o stradanju Srba, Roma, Jevreja u zloglasnom logoru Jasenovac, potresao je i rasplakao Srbiju, a ovakvo ostvarenje je bez sumnje bilo potrebno kako bi se žrtve sačuvale od zaborava.

#Dragan Đilas

#Marinika Tepić