AKTUELNO

Direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Petar Petković je poručio da je od posebnog značaja da Srbi izađu na vanredne parlamentarne izbore za privemene Prištinske institucije i glasaju za Srpsku listu.

- Od posebnog je značaja da izbori prođu u miru i da ubedljivo pobedi Srpska lista - rekao je Petković za Pink i dodao da je svima apsolutno jasno da je Srpska lista projekat od nacionalnog značaja i da njenom pobedom nastavljamo da se borimo za KiM i za naš narod na KiM.

Kako je dodao, pobeda Srpske liste je i garant da će država Srbija i dalje biti prisutna na prostoru Kosova i Metohije, da ćemo se boriti i u srpskom i prištinskom sistemu,

- Pobeda Srpske liste je potrebna brana svim lošim odlukama odlukama i namerama Prištine koje treba da budu usmerene protiv srpskog naroda i njegovog opstanka - rekao je Petković.

On je napomenuo da su izbornu kampanju obeležile razne pretnje i pritisci, od institucionalnih da je 145.000 birača izbirsano sa spiska, od tog 16.000 Srba na severu KiM, smanjivana su biračka mesta...pa do političkih.

#Kim

#Petar Petković