AKTUELNO

Sandra Božić, članica Glavnog odbora Srpske napredne stranke, rekla je da nakon jučerašnjeg poniženja i neuspelog pokušaja da napadom kao klasičnim vidom odbrane pokaže da nema nikakve veze sa uhapšenom kriminalnom grupom, Marinika Tepić nastavlja svoj tragičan nastup u javnosti i svakom izgovorenom rečenicom na sebe stavlja još veći teret sumnje.

- Eventualna povezanost Marinika Tepić i sa ovom kriminalnom grupom za javnost Srbije ne bi bila nikakva novina - rekla je Božić i dodala:

- Dokazana tajkunka je svoju čitavu političku karijeru obeležila saradnjom sa kriminogenim i sumnjivim licima, narko dilerima i lopovima. Na kraju krajeva, jedan istih afiniteta joj je i trenutni poslodavac i šef stranke kojoj pripada.

Prema njenim rečima, pravdajući dnevnicu koju joj isplaćuje, kako kaže, tajkun Đilas, Marinika Tepić svojim uličnim predstavama pokušava lažima i prevarama da kriminalizuje predsednika Srbije Aleksandra Vučića i članove njegove porodice, svesno praveći od njih legitimne mete.

- Ostaje nam da se zapitamo da li svakodnevno plasirane laži o Moroviću, Telekomu, Jovanjici služe samo kao skretanje pažnje kako se javnost ne bi bavila pitanjima lopovluka Dragana Đilasa, kao što je poslednja, a tiče se sumnjivih transakcija i sklanjanja 5 miliona evra novca Dragana i Gojka u švajcarski poreski raj, ili je paravan zavesa za pripreme kriminalnih struktura i organizaciju napada na bezbednost i život predsednika Aleksandra Vučića? - upitala je Božić i dodala:

- Uzevši u obzir navike Marinike Tepić, naširoko poznate posebno građanima Vojvodine dok je bila pokrajinski "ministar" za sport, poput afere "Seks za početnike" na kojem je profitirala oko 7 miliona, afere "Banatske šore" koji je eklatantan primer čiste korupcije takođe milionskih razmera, finansiranja nepostojećih sportskih klubova, ali i manir druženja i saradnje sa narko bosovima kao što je uhapšeni Novak Filipović od kojeg je tražila i "iseljenje" novinara Miroslava Milakova iz Pančeva, ostaje nam da zaključimo da je Marinika neko ko je zarad profita i lagodnog života na koji je navikla spremna na sve, pa i da bude politički ideolog, inspirator i saradnik zverskih mafijaških krugova.

Ona kaže da, pitanje koje se postavlja je samo dokle će ova mafijaška heroina svojim lažima trovati javni prostor Srbije i ko osim Dragana Đilasa plaća maglu koju prodaje?

#Dragan Đilas

#Marin ika Tepić

#Sandra Božić