AKTUELNO

Potpredsednik SNS i gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević potvrdio je da će, čim tim stručnjaka sa Fakulteta tehničkih nauka ustanovi gde su napravljeni propusti prilikom sanacije olimpijskog bazena na Spens-u, i daju predlog za njihovo otklanjanje, zahtevati hitno utvrđivanje odgovornosti kako izvođača radova, tako i nadzornog organa i resornih članova Gradskog veća.

- Odgovorno tvrdim da niko neće biti posteđen, ukoliko se utvrdi da je odgovoran za propuste. Novosađani će, nakon više decenija čekanja, konačno dobiti potpuno saniran bazen, i to ih dodatno neće koštati ni dinara više nego što je za taj posao već opredeljeno iz budžeta grada - rekao je Vučević.

Tako se ponaša odgovorna vlast Srpske napredne strane! Za razliku od žute bande za vreme čije vlasti je bazen curio, a temperatura zimi bila kao u ledenoj dvorani. Za razliku od dokazanih eksperata za krađu čitavih bulevara, kuhinja za vrtiće, domova za decu ometenu u razvoju .. I oni bi sada nekome da drže lekcije?! Mogu, ali samo sebi sličnima, dokazanim lopovima. Novosađani su žutu bandu davno poslali tamo gde im je mesto, u političku istoriju grada, dodao je on.

#Miloš Vučevič