AKTUELNO

Zamenik šefa poslaničke grupe SNS Vladimir Orlić negira da se u toj partiji razgovaralo o vanrednim parlamentarnim izborima, navodeći da ne postoji nikakav zaključak ili odluka na tu temu.

"Mi se bavimo konkretnim stvarima, ekonomijom i stabilnošću. To je nešto što je u trajnom interesu politike koju vodi SNS. Vlada na čelu sa Aleksandrom Vučićem sprovodi mere konsolidacije koje daju dobre rezultate. Oni se između ostalog manifestuju i kroz najavu povećanja plata", rekao je on novinarima u skupštini.

"Neki drugi", dodao je, bave se potencijalnim izborima.

"Bave se potencinjom temom istorijskog trijumfa na izborima kojih možda bude - ako ih bude. To je očigledno ono što njih najviše zanima i što ih je uznemirilo na izvestan način. Verovatno nisu spremni za toliki trijumf ove godine", primetio je Orlić.

Na opasku da je funkcioner SNS Nebojša Stefanović rekao da su parlamentarni izbori mogući, Orlić je kazao da to znači da jeste moguće, ali je ponovio da ne postoji bilo kakav stav o tome i ponovio da se naprednjaci bave važnim stvarima koje donose konkretne rezultate.

#Izbori

#SNS

#Vladimir Orlić

'