AKTUELNO

Đilasova Rada Trajković učestvovaće na predstojećim izborima na Kosovu i Metohiji i to pod imenom Đilasove stranke.

Žuta Rada koja je nakon prošlih izbora zaradila nadimak "Statistička greška" jer je osvojila svega 234 glasa, sada će pokušati da prevari narod skrivena pod imenom organizacije koja nosi gotovo identičan naziv kao i stranka njenog šefa Dragana Đilasa.

Naime, Centralnoj izvornoj komisiji na KiM predata je lista Građanska inicijativa "Za slobodu, pravdu i opstanak" na čijoj se listi nalazi svega troje kandidata - Milan Dabić, Cvetko Veljković i Rada Trajković! Svima je više nego jasno da je ovo ime samo kamuflirani naziv Đilasove Stranke slobode i pravde! Ako je mislila da su Srbi na Kosovu i Metohiji glupi, grdno se prevarila. Prozreli su oni odmah njenu prevaru i podmetačinu njenog šefa Đilasa.

Pošto je očigledno da nije pod svojim imenom smela da se pojavi pred narodom s Kosmeta, ona se sakrila iza pomenute liste kojom diriguje svima dobro poznati Nenad Rašić.Sada je svima jasno zašto Đilasovs Rada napada sopstvenu državu, pa čak kritikuje Srbiju što svojim susedima donira vakcine?! Nije tako davno bilo da su Đilasovu Radu u Prištini predlagali za novu predsednicu. Očigledno je krenula u kampanju.

#Rada Trajković