AKTUELNO

Opozicionar Miroslav Aleksić, nakon što je postalo jasno da mu ne ide dokazivanje upletenosti Andreja Vučića u slučaj Jovanjica na društvenim mrežama, nastavio je da napada dalje.

Posle prvobitne reakcije Vladimira Đukanovića, poslanika SNS i advokata odbrane u pomenutom slučaju, Aleksić se opet oglasio, pokušavši da napadne uravo njega, ali je usledio brutalan nokaut.

Foto: Вконтакте

- Iz laži u laž, pa se zapetlja, pa sve dublje kopa rupu laži bez dna. Elem, Miki, niko ti nije rekao da si prišao na suđenju, jer suprotstavljene strane na samom ročištu i ne mogu jedna drugoj da prilaze. To si učinio ispred sudnice, onako pokajnički i ponizno. Izvinjavao si se, gotovo si zaplakao, jer si se osvestio u šta su te upetljali i da sada ne možeš nazad. Čak si nam i rekao ko te je filovao sa podacima, što opet nije baš u redu jer si ofirao poslodavce. Šta je tu je Miki, moraćeš da platiš za laži, a očito i da odgovaraš krivično. Neka te oni koji su te uvalili u sve ovo tako naivnog i željnog karijere gazeći preko drugih sada izvlače. Mada, koliko vidim, puštaju te lagano niz vodu. Miki, ko drugom jamu kopa, sam u nju pada - odgovorio je Đukanović.

#Vladimir Đukanović