AKTUELNO

Poslanici Srpske napredne stranke bukvalno su oduvali potpredsednika Narodne stranke Vuka Jeremića.

Nakon što su poslanici SNS Vladimir Đukanović i Sandra Božić brutalno odgovorili Miroslavu Aleksiću, koji je putem društvenih mreža zatražio TV duel sa predsednikom Srbije i liderom SNS Aleksandrom Vučićem, potpredsednik Narodne stranke Vuka Jeremića nije mogao da izdrži a da njegova ne bude poslednja.

Međutim, i Božić i Đukanović ponovo su "nokautirali" Aleksića.

- Pošto vidim da je nastalo utrkivanje ko će bolje za zaštiti velikog vodju, pa kažu da sam miš koji nije smeo da prodje pored Andreja u sudu. Ajde sada neka vernik i pošteni atvokat Đukanović kaže kome se slošilo na sudjenju pa je tražio da sedne, meni ili Andreju?? - napisao je Aleksić, a odmah su usledili sledeći odgovori:

Foto: Twitter.com/@MiikiAleksic

- Evo ja moram da sedim dok pišem i opet pitam gde su stotine miliona koje si uzeo prilikom gasifikacije Trstenika, ili da pitamo tasta kako se krade? - zapitala je poslanica SNS.

Foto: Twitter.com/ @BozicSandra

- Miki, opet bežiš od suštine. Na suđenju u parnici si bio manji od makovog zrna. Prilazio si nam da se pravdaš kako nemaš ništa lično protiv Andreja i da nam je jasno ko ti je dao "podatke" sa kojima obmanjuješ javnost. Da Miki, nama je jasno da su te navukli i da sad nemaš kud, pa moraš još dublje da ulaziš u laž. Stisli su te Miki. Nego, sve ćeš Miki morati lepo da kažeš kao svedok u krivičnom postupku za Jovanjicu, a verujem da ćeš uskoro i na optuženičku klupu. Konačno da se naučiš pameti da nije lepo lagati i da na lažima ne može da se gradi politička karijera, posebno ne ako pristaneš da drugima na pravdi Boga uništavaš živote. Ko drugom jamu kopa, sam u nju upada Miki - poručio je Đukanović putem mreže "VKontakte".

Foto: Вконтакте

#Miroslav Aleksić

#Sandra Božić

#Vladimir Đukanović