AKTUELNO

Novinar i voditelj TV Pink Predrag Sarapa oštro je odgovorio na napade kojima je izložen od strane medija pod kontrolom lidera Stranke slobode i pravde Dragana Đilasa. Njegov odgovor prenosimo u celini:

Odgovor penzioneru mrzitelju i slugeranji Kulačinu

U nedostatku mozga i zdrave pameti dve budale se utrkuju ko će više da bude u analnom otvoru Mlađana Đorđevića i Đilasa. Piskarala na portalu nepismenih mrzitelja izvlače teorije zavera i lupetaju šta im se sviđa. Stojadinoviću i Kulačine, Đilasov novinarčiću, kleknite im Direktno i uradite to nežno
na portalčiću.

Penzionisano vojno lice i lažni novinar Ljubodrag Stojadinović koji je izdavao dozvole za izveštavanje sa krvavih ratišta glumata građansku svest. Piše u svojoj maštariji o nekakvim teorijama zavera.

Nisi bre više načelnik ili šta god si bio u JNA za tzv. odnose sa javnošću. Lažni slobodoumni novinar kome nikada nije dosta. Sram da te bude. Cvileo si mi na ramenu pijan kada si izgubio kolumnu i posao u Politici.

Vrati se u subordinaciju pušeći svojim nalogodavcima Đilasu i Mlađanu Đorđeviću. Mnogo si prljav i potpuno primitivan. To pokazuju tvoje mrzilačke plitkoumne kolumne. Moje je pravo, neznalico, da pustim neki snimak ili ne i moje je pravo i da gosta vratim u temu da ne lupeta šta poželi.

Nemaš pojma o novinarstvu jer si tu bio po prekomandi ko zna koje SLUŽBE. Sve prljavo i najgore izlazi iz tebe, jadniče penzionisani. Uvek dobiješ neku novu prljavu dužnost.

Lažni novinar Kulačin dvostruko angažovan od Đilasa i Mlađana Đorđevića. Jadničak koji radi na neuspeloj Novoj S i po zadatku piskara na portalčiću nosioca lažne značke FSB.

Da li vi stvarno jadnici mislite da se bilo ko osim vas bavi umišljanjem teorija zavera i cenzure? Vaš sada omiljeni Šešelj nije bio pozvan da govori šta je govorio, već je bio pozvan na drugu temu. Ni od njega, kao ni od neznalica poput vas, neću da trpim insinuiranja i budalaštine kojima jedino možete da
se služite.

Moram da vam skrenem pažnju da vaše gazde nisu zadovoljne jer niste kredibilni i ozbiljni da bi bilo ko išta ozbiljno uzeo od vas u razmatranje.

Kulačino mala, nauči da novinarstvo nije služenje gazdama kojima služiš. Moraš da imaš nekada i stav koji ima dodirnih tačaka sa istinom. Anonimuse, klekni tamo gazdama direktno na portalčiću…

Što me više pljujete, dobićete koji evrić više od Đilasa i Mlađana. Možda te primi u lažnu rusku FSB. Ljubodraga će da vrate prekomandom na neku novu dužnost u novinarstvu.

Ima samo jedan mali probme, a to je vaša netalentovanost i neupotrebljivost za bilo šta ozbiljno. Ajde, kleknite tamo na jasle Direktno na portalčić.

#Predrag Sarapa