AKTUELNO

Jovičić smatra da su svaki metar auto-puta i svaka nova fabrika nova frustracija za Tepić i Đilasa.

Član Predsedništva SNS Aleksandar Jovičić ocenio je danas da potpredsednica Stranke slobode i pravde Marinika Tepić ne može da se nosi sa svim onim što je u poslednjih osam godina urađeno za Srbiju, i zato kako kaže, neprekidno "kidiše" na sve što ima veze sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem, njegovim saradnicima, njegovom porodicom, politikom i posebno sa svim do sada postignutim rezultatima.

Kako je naveo Jovičić, "svaki metar auto puta, svaka nova fabrika i novo radno mesto, svako povećanje penzija i plata", za Tepić i šefa njene stranke Dragana Đilasa je "nova i velika frustracija i svakim danom su sve više zaslepljeni mržnjom prema Aleksandru Vučiću, koju više i ne kriju i javno prete i priželjkuju najgore monstruozne scenarije za Vučića i njegovu porodicu".

Tepić je navodno "zabrinuta" za Srbiju, ukazuje Jovičić i pita da li je to ona ista žena koja je potpisala u Skupštini da podržava Rezoluciju koja priznaje da je u Srebrenici bilo genocida, i da li se sada ta ista osoba "brine" za Srbiju, Kosovo i Republiku Srpsku?

Foto: Tanjug/Tara Radovanović

Da li je to iIsta Marinika koja je tvrdila da su Srbi genocidan narod, a RS genocidna država koju treba ukinuti, pita Jovičić u saopštenju.

"Sram vas bilo gospođo Tepić zato što vređate građane Srbije i smatrate ih glupim i naivnim jer Vaše izjave jasno to govore", ukazao je Jovičić.

On je ocenio da Tepić licemerno glumi da je zabrinuta za radnike dok je zajedno sa svojim "gazdama" oterala u stečaj i sramne privatizacije više od 500 preduzeća i desetine hiljada ljudi i njihove porodice ostavili bez hleba.

"I zato sada lajete na izmišljene afere po principu: "držte lopova" da se narod ne bi podsetio kolika i kakva ste lopovska družina bili. Žao mi je, ali na Vašu i Đilasovu veliku žalost, ovaj narod, građani Srbije dobro su Vas zapamtili i neće nikada zaboraviti period kada ste vladali Srbijom", poručio je Jovičić, saopštio je GO SNS.

#Aleksandar Jovičić

#Marinika Tepić