AKTUELNO

Gradski odbor SNS Beograda smatra da funkcioner DS Balša Božović "osim cirkusa koji pravi" vrši pritisak na nezavisne državne organe, krši Zakone Srbije i vređa institucije ove države.

"Histerični ispadi glasnogovornika dosovske cenzus koalicije Balše Božovića, jasno pokazuju da je vođen isključivo ličnim interesima, samopromocijom i autoprojekcijom" navodi se u saopštenju u kojem se kaže da "očigledno željan medijske pažnje i usled odsustva svesti, Božović vodi prljavu kampanju protiv ministra Stefanovića i resora koji vodi".

SNS navodi da se za razliku od vremena kada je DS harala Srbijom, kada su sa svojim surčinskim i zemunskim klanovima sa sve fantomkama došli na vlast, kada su najveći i najvažniji investitori bili narkodileri, kada je ubijen premijer, kada su na najbrutalniji način uklanjani politički neistomišljenici, danas u Srbiji vodi beskompromisna borba protiv kriminala.

"Ova Vlada pokazala je da niko nije iznad zakona, da nedodirljivih nema, da joj je interes građana Srbije na prvom mestu i da ima snage da se obračuna sa raznim Miškovićima i Kosmajcima koji su kadrirali u Vladi koju je predvodila Demokratska stranka" poručuju iz SNS Beograda.

#Demokratska stranka

#SNS

'