AKTUELNO

Današnja besmislena kuknjava Zorana Lutovca, Borka (ili Borislava?) Stefanovića, Zdravka Ponoša, Nebojše Zelenovića i ostalih Đilasovih pulena pokazuje ponovo svo licemerje samozvane „elite“, napisao je u svom saopštenju poslanik SNS Nemanja Joksimović.

Oni u čije vreme su evropske integracije stopirane, opštinski odbori njihove zajedničke stranke birali sudije, u čije vreme je njihov šef Dragan Đilas kontrolisao sve medije, komentarišu vidljiv napredak koji je Srbija ostvarila na svom evropskom putu od 2012. godine do danas. Oni, koje od cele Evrope zanima samo evro, kaže Joksimović.

Kako navodi, da su im bitne evropske vrednosti, kako non-stop ponavljaju, ne bi se fizički obračunavali sa političkim neistomišljenicima na ulicama Beograda i Srbije.

-Da su im bitne evropske vrednosti u koje se lažno kunu, ne bi organizovali kamenovanje policije, nasilan upad u RTS i Narodnu skupštinu Republike Srbije - rekao je Joksimović.

Koliko je ludilo zahvatilo ove Đilasove jurišnike pokazuje i to da su izborne zakone i pravila koji su sami doneli proglasili nedemokratskim kako bi pokušali da prikriju činjenicu da ni smanjeni cenzus od 3% ne mogu da pređu, dodaje on.

Kako kaže, bulumenta koja kao "evropsko" pokušava da proda fašističko divljanje svojih Dveri, ili paljenje knjiga od strane Borkovih i Đilasovih partijskih poslušnika, izvedeno u stilu najgorih nacista, nije pozvana da bilo šta komentariše.

-Upravo oni su izneverili proces evropskih integracija u periodu od 2000. do 2012. godine - dodaje.

Jedino za šta su danas sposobni jeste da budu Đilasove marionete koje niko ne uzima za ozbiljno, niti u Srbiji, niti u Evropi. Videli smo u praksi kako izgleda njihova borba za evropske vrednosti. To je isključivo borba za njihov lični interes, za milione evra koje su strpali u svoje džepove i bezbroj nekretnina koje ni sami više ne mogu da prebroje dok su stotine hiljada građana Srbije ostavili na ulici i bez posla. Zbog toga im građani Srbije nikada više neće dati svoj glas, jer je glas za Dragana Đilasa i njegove saveznike koje se savezao da mu služe isključivo glas za ponovno čerupanje državne kase i njihovo lično bogaćenje. Od toga nema ništa, koliko god kukali po svojim medijima, zaključuje Joksimović.

#Dragan Đilas

#Nikola Joksimović