AKTUELNO

Šef odborničke grupe SNS u Skupštini Grada Beograda Aleksandar Mirković upitao je danas predsednika Stranke slobode i pavde Dragana Đilasa da li je dok je bio gradonačelnik rođenom bratu Gojku Đilasu omogućio da ima više od 30 stanova koji se procenjuju na oko 5, 5 miliona evra.

Mirković je novinarima u holu Sava centra, nakon sednice gradskog parlamenta, rekao da to pitanje postavlja u ime građana Beograda, koji su, kako kaže, insistirali da se kao tačka dnevnog reda nađe pitanje bogatstva Gojka Đilasa.

- Zašto Dragan Đilas ne iskoristi svoje pravo da kao gradski odbornik dođe u skupštinsku salu, odgovori na pitanja koja muče građane ili jednostavno uputi kritiku za sve ono što smatra da nije dobro - upitao je Mirković.

Deo odbornika opozicije koji bojkote rad gradskog parlamenta ni danas nije prisustvovao sednici, a Mirković je rekao da oni za svoj nedolazak primaju po 10.000 dinara mesečno.

- Da su hteli, uradili bi nešto kad su bili na vlasti. Sada nemaju ni program ni rezultate sa kojima bi izašli pred građane pa zato i bojkotuju rad parlamenta - rekao je Mirković.

#Aleksandar Mirković

#Dragan Đilas

#Gojko Đilas

#Imovina

#SNS