AKTUELNO

Ministar odbrane Nebojša Stefanović govoreći o napadima na predsednika Srbije Aleksandra Vučića osudio je pokušaje da se kriminalizuje njegova porodica i jezive pretnje upućene njegovoj deci.

Stefanović je za Novo jutro TV Pink rekao da je užas to što deo opozicije plasira već duže vreme.

- Oni pokušavaju da prvo kreiraju atmosferu u kojoj su predsednik Vučić i njegova porodica kriminalizovani sa jedne strane - ocenio je Stefanović.

Kako kaže, iz opozicije pokušavaju da predstave Vučićevu porodicu kao vlasnike imovine da bi se onda ispostavilo da su u stvari vlasnici imovine Dragan Đilas i njegova porodica.

Foto: TV Pink Printscreen

- Oni su zamislili da se vrate na vlast i da imaju hiljade i hiljade kvadrata. Bili su na vlasti i imali su prilike da se tada obogate, da postanu enormno bogati. Sada ne mogu da se vrate jer ih narod neće, pa onda smatraju da je jedina prepreka njihovom dolasku na vlast Aleksandar Vučić - naveo je Stefanović.

Stefanović dodaje da traže način kako da zaustave Vučićeve pobede, koje su volja naroda, spreče ga da se kandiduje kako bi ih neko proglasio za vlast, ili prete predsedniku da bi ga na taj način porazili.

- Onda dolazimo do toga da kada se pokaže da je to laž, onda idu na sledeću laž, a onda s druge strane vi donesete dokaze, papire, dokumente koje je potpisao Gojko Đilas, brat Dragana Đilasa koji je bio ministar, gradonačelnik Beograda, čovek koji je vedrio i oblačio - naglasio je Stefanović.

On je spomenuo otkriće portala Objektiv da Đilasov brat Gojko raspolaže sa 35 skupih nekretnina.

Foto: TV Pink Printscreen

- Postavlja se pitanje kako. Koliko je licemerje kada izađete i kada govorite sve najgore i kada svakog dana izmišljate o njima, a sa druge strane vi i članovi vaše porodice ne možete da pobrojite hiljade i hiljade i hiljade kvadata i miliona evra i kažete "super sve smo to stekli kada smo bili na vlasti" - upitao je Stefanović.

Stefanović kaže da se čak i pored svega toga ponovo kreće u licemerne kampanje.

- Taj nivo licemerja mi je nekad potpuno nejasan ali mi je jasan cilj da se vrate na vlast po svaku cenu - ističe Stefanović.

#Aleksandar Vučić

#Dragan Đilas

#Gojko Đilas

#Nebojša Stefanović

#napadi