AKTUELNO

Šef odborničke grupe Srpske napredne stranke i narodni poslanik Aleksandar Mirković izjavio je danas da je najnovija bolesna karikatura, u kojoj mediji Dragana Đilasa crtaju metu na Aleksandru Vučiću, pokazuje šta opozicija želi.

"Mnogo puta do sada smo insistirali na reakciji koja je izostala, ali ovo sada ulazi u oblike koje zastupa Čaba Der", naveo je Mirković u saopštenju.

Ističe da nije bitno ko piše, u kojoj boji ili kojoj formi, na ovakve stvari se mora reagovati hitno i bez zadrške, jer kada crtate metu na bilo kom građaninu, a to prođe bez reakcije, jasno je da se radi o pripremi takvog izvršenja. 

"Poslednji put žustro apelujem i snažno osuđujem ovakva pisanja, jer ovo sve služi samo kao priprema za crni scenario kome se stalno nada Dragan Đilas", naveo je funkcioner SNS. Pod hitno apelujem na državu i sve njene nadležne organe, kaže Mirković, da reaguju i da ovakvi manifetluci upućeni bilo kom građaninu, pa makar se on zvao Aleksandar Vučić, budu kažnjeni i sankcionisani, jer je Srbija zemlja napretka a ne pustih pretnji i mržnje. 

#Aleksandar Mirković