AKTUELNO

Najoštrije osude na napade i pretnje koje je predsedniku Srbije, Aleksandru Vučiću i njegovoj čitavoj porodici uputio bivši funkcioner i poslanik Dveri, Srđan Nogo, napisao je na svom Fejsbuk nalogu Nebojša Pavlović, poslanik SNS u Narodnoj Skupštini Srbije i član Odbora za pravosuđe, državnu upravu i lokalnu samoupravu

Ovo nije političko ponašanje i reagovanje, ovo nije reakcija na rad i delovanje političkih neistomišljenika, ovo nije izjava normalnog čoveka , ovde je reč o psihopati koji ne sme slobodno da se kreće ulicama grada, rekao je on.

Njegov  osnovni cilj u životu je nasilje, smrt, kriminal,  želja za osvetom i vlašću. Ovakva izjava upućena predsedniku Srbije, njegovoj porodici , deci, ženi, roditeljima izaziva gnušanje i svaku vrstu osude. Sve prisutniji primitivizam, govor mržnje i nasilje očigledno su postali jedino oružje kod onih koji nemaju političke programe i argumente, dodaje.

Ocenjuje da su nastupi Srđana Noga opasni, jer u javni diskurs uvode pretnje i duh osvete.

-One su opasne za društvo u celini, jer ako neko ovako može da preti predsedniku, šta tek onda  kože da se dogodi običnom čoveku, ako ne sledi Nogove stavove. Ne treba se zavaravati, Nogova izjava podseća na nacistički diskurs. Ovo zlo mora se suzbiti u korenu, ističe on.

Kaže i da svako ko preti deci, ženama  i starijima ne zaslužuje nikakvu aboliciju. Na ovakvo nasilje, pretnje i oholost koji prizivaju nered i haos,  kako dodaje, treba reagovati odmah  u skladu sa zakonom.

- Protiv fašizma se moramo boriti bez odlaganja, jer se ovaj virus brže  i pogubnije širi od korone. Narodu je više nego jasno, da oni koji sebe nazivaju opoziciojm žele uz pomoć nasilja da dođu na vlast - rekao je on.

Ali, to su Đilasovi sledbenici koji prete, pozivaju na nasilje, crtaju mete nedužnoj deci i prizivaju tragediju celoj porodici Vučić. To je , nažalost njihova politička vizija. SNS nastavlja borbu protiv nasilja, kriminala, mafije. Politika Aleksandra Vučića i SNS stranke štiti sve kategorije stanovništva, a posebno dece koja predstavljaju budućnost Srbije. Naši politički ciljevi su jasni i istajaćemo u tome zajedno sa građanima Srbije, zaključuje Pavlović.

#Nebojša Pavlović

#Srđan Nogo

#pretnje

#reagovanje