AKTUELNO

Zabrana ulaska na teritoriju Kosova i Metohije zameniku gradonačelnika Beograda Goranu Vesiću još jedan je dokaz kako vlast u Prištini tretira one koji misle drugačije od njih, izjavio je direktor JKP "Gradska čistoća" iz Beograda Marko Popadić, koji je bio u delegaciji sa Vesićem.

Popadić je podsetio da je danas delegacija Beograda, predvođena zamenikom gradonačelnika, trebalo da obiđe radove u Kosovskoj Mitrovici koje finansira Grad Beograd, ali da je Vesiću na administrativnom prelazu Jarinje zabranjen ulazak na teritoriju KiM, dok su njega (Popadića) pustili.

"Ovo je još jednom dokaz kako prištinske vlasti tretiraju sve nas koji drugačije mislimo od njih. Zašto deca Kosovske Mitrovice da nemaju pravo da se igraju ili socijalni slučajevi koje su oni proterali da nemaju gde da se nasele", upitao je Popadić.

On je u Kosovskoj Mitrovici, između ostalog, obišao radove na izgradnji park-igrališta koje finansira Grad Beograd, kao i radove na izgradnji druge stambene zgrade koju takođe finansira Grad Beograd.

#Goran Vesić

#Kosovo i Metohija

#Marko Popadić