AKTUELNO

Predsednik Skupštine je naveo da iza svačijeg odlaska ostaje praznina, a da je, kada odlaze izuzetni, ta praznina i prostranija i teško popunjiva.

Predsednik Skupštine Srbije Ivica Dačić uputio je telegram saučešća porodici preminule srpske glumačke legende, Ivana Bekjareva, koga će, kako je rekao, srpski narod večno pamtiti.

"Sa tugom i žaljenjem sam primio vest o smrti velikog čoveka, glumca i legende jugoslovenskog i srpskog kulturnog stvaralaštva. Odlazak velikana srpskog glumišta koji je obeležio celo jedno razdoblje u istoriji naše kinematografije veliki je gubitak za porodicu ali i za sve generacije koje su stasavale uz njegova brojna glumačka ostvarenja", naveo je Dačić.

On je naveo da iza svačijeg odlaska ostaje praznina, a da je, kada odlaze izuzetni, ta praznina i prostranija i teško popunjiva.

"Ivan Bekrajev nije glumio u svakom domaćem filmu, ali je zato skoro svaki dobar film bio nezamisliv bez njega. Kao nosilac karakternih uloga ostavio je neizbrisiv trag u istoriji srpske kulturne scene, baš kao i u našim srcima”, istakao je predsednik Narodne skupštine Republike Srbije Ivica Dačić.

#Ivan Bekjarev

#Ivica Dačić