AKTUELNO

Đilas svakodnevno preko društvenih mreža apeluje da država zatvori ugostiteljske objekte, a onda njegov funkcioner u svom klubu organizuje žurku - Evo dokaza da su lični interesi iznad svega.

Opozicioni lideri, na čelu sa Draganom Đilasom, predsednikom SSP, optužuju vlast da ne sme da zatvori ugostiteljske objekte jer se "plaši pada rejtinga", a onda na društvenim mrežama imamo prilike da vidimo snimke i materijal koji pokazuju neverovatno licemerje tog dela opozicije.

Naime, komunalna policija u Lazarevcu sinoć je bila svedok skandaloznog slučaja, kada je iza 23 sata radio restoran u vlasništvu potpredsednika Gradskog odbora SSP Miloša Petkovića. Klub je bio dupke pun, a bez imalo blama, na društvenim mrežama objavljeni su i snimci iz istog.

Foto: Facebook.com

Foto: Facebook.com

I dok su svi ostali kafići, klubovi i restorani bili zatvoreni, poštujući mere koje su propisane kako bi se sprečilo širenje infekcije, jedino je ovaj lokal bio otvoren, a organizovana je i žurka i živi nastup.

Video: Facebook.com

Podsetićemo i na skandal Narodne stranke o kojem smo već pisali. Naime, njen predsednik Vuk Jeremić je sa svojim stranačkim kolegama Miroslavom Aleksićem, Vladimirom Gajićem i drugima bio u kafani i činilo se da nešto slave - bez poštovanja epidemioloških mera.

Video: Instagram.com/jeremic_vuk

Pored toga što pomenuti konstantno kritikuju Krizni štab i borbu države protiv koronavirusa oni svesno krše propisane epidemiološke mere, a čak se time hvale na društvenim mrežama, čime ponovo pokazuju svoju licemernost.

Čini se da je lična korist važnija od bilo čega drugog, pa i od principa.

#Diskoteka

#Dragan Đilas

#Lazarevac

#Vuk Jeremić