AKTUELNO

Đilas razmišlja kako da se vrati na vlast bez izbora i ukrade novih 619 miliona", kazali su u Pokretu socijalista povodom izjave lidera SSP-a Dragana Đilasa da političari u Srbiji ne žele da donesu nepopularne mere, jer "razmišljaju o svom rejtingu umesto o zdravlju ljudi".

- Đilas, koji je u jeku pandemije za vreme karantina pozivao naše penzionere da slobodno šetaju, tvrdeći da im virus ne može ništa, danas besramno laže i napada ljude koji na vrlo uspešan način štite i zdravlje ljudi i našu ekonomiju. 

U toku vanrednog stanja, Đilas je pozivao građane na neposlušnost, organizovao proteste protiv mera, a sada soli pamet Srbiji koja je prva u regionu po uspešnosti u borbi protiv Kovida. 

Kada je organizovao proteste protiv mera,  kada su njegovi huligani tukli policiju i lomili skupštinu, tada nije razmišljao o zdravlju građana, o pretučenoj policiji i njihovim porodicama. 

Oni koji su ukrali od naroda 619 miliona evra, preko korona virusa pokušavaju da se, još jednom, dočepaju vlasti i ukradu novih 619 miliona- poručili su iz PS-a. 

#Dragan Đilas

#Pokret socijalista