AKTUELNO

Dvojac sa kormilarom (Đilasom) u vidu Boška Obradovića i Ivana Kostića, iz lažnog patriotskog pokreta Dveri, nastavlja sa kampanjom izvrtanja činjenica, iznošenja potpunih dezinformacija i besmislenih kritika na račun Vlade i predsednika Srbije, rekao je član Glavnog odbora Srpske napredne stranke i narodni poslanik Aleksandar Marković.

-Posebno je problematično što su ti ljudi spremni da napadnu baš svaku ideju ili projekat, ne ulazeći pritom u to da li će proizvesti pozitivne efekte i benefite za privredni rast i ekonomski razvoj Srbije - rekao je Marković.

Kako je ocenio, politika opozicije nije u skladu sa interesima Srbije, i naglašava da Đilasa i njegove saradnike ne interesuje bolji život građana.

-Njihova štetočinska politika glasi - što gore za Srbiju - to bolje po njih, te ne treba da čudi da se protive izgradnji infrastrukturnih projekata, olakšavanju protoka ljudi, kapitala, robe i usluga, novim investicijama i povećanju broja novih radnih mesta i boljem životnom standardu građana Srbije.

Kaže da su rasprave i problemi na koje opozicija ukazuje bez smisla.

- Najsmešnije je to što danas predlažu neke rasprave i debate, a dok su bili zastupljeni u Parlamentu bežali su glavom bez obzira od svake parlamentarne rasprave i dijaloga. Bežali od posla, ali ne i od plate, jer dobro poznati manir Đilasovaca jeste besposličarenje i život na grbači građana.Na sreću, građani Srbije su ih odavno smestili na zasluženo mesto - političku deponiju potrošenih Đilasovih pulena - rekao je Marković.

#Aleksandar Marković